Back to work

Imorgon är den där dagen här. Den där dagen jag både sett fram emot och fasat. Just nu önskar jag att den var långt, långt borta. Men det är den inte. Den är där när jag vaknar. Att säga hejsålänge till mitt Bus med ett leende på läpparna kommer att kräva en hel del viljestyrka. Se på’na! Jag kommer snörvla mig igenom bussresan högljutt, det är tydligt.

20120819-232922.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: