On the road again

Har parkerat ändan och min fabulösa väska på bussen. Idag fick det bli den sena turen då frukostmys med dottern stod högt på önskelistan. Tidigare har jag alltid avskytt att åka buss, men det har en viss charm. Den ändrade inställningen beror troligtvis på länstrafikens satsning på gratis wifi. Det medför oavkortat att jag kan svara på mejl, läsa bloggar och själv blogga även på sträckor där 3G-nätet är svagt. Vilket det är typ större delen av biten på väg till Torsås. Helt plötsligt har jag en timme på morgonen och en timme på eftermiddagen att ägna åt både nytta och nöje. Att komma fram till arbetsplatsen och möta en tom inkorg är en av de bästa känslorna som finns. Då kan man liksom andas ut och njuta av en kopp kaffe. Så ja, nu ska jag se till att få lite nytta gjort här bredvid min alldeles fenomenalt underbara väska.

20120823-082039.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: