Dumma dagen!

Idag är en sådan där dag vi verkligen inte tycker om! Bästa mamman i världen har åkt hem! Och vi har knappt hunnit umgås någonting alls. Så fruktansvärt tråkigt och ledsamt. Vill inte ens tänka på hur Mollan kommer att reagera imorgon när hon vaknar. Mer mormorkärt barn får man leta efter. Nej hu! Så nu sitter vi här och fredagsmyset är sådär depp istället för pepp. Lider lite extra med lillebror. På mindre än en vecka har han fått säga hejdå till både världens bästa pappa och mamma. Tur han har världens bästa syster, svåger och Molli i alla fall. Men vet ni? Nog för att jag älskar Kalmar, men det verkligen suger att bo så långt ifrån de bästa. Särskilt den kommande hösten. Då hade jag verkligen velat vara där.

Får trösta mig med hur fantastiskt inskolningen går. Hon verkar fullkomligt stormtrivas. Storaste tjejen nu!

20120824-212609.jpg

Annonser

One Response to Dumma dagen!

  1. Norrbaggen says:

    säger det samma, byter bara ut det geografiska namnet – ”Nog för att jag älskar mitt hus i norska skogen, men det verkligen suger att bo så långt ifrån de bästa. Särskilt den kommande hösten. Då hade jag verkligen velat vara där”

    Kram kram till dig från mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: