Cach-ing!

Idag har vi storhandlat. Och shoppat. Jättemycket. Vi hade visserligen räknat ut att det skulle bli sådär överjävligt dyrt, men hade fortfarande ingen lust att kompromissa ‘ner oss’. Utöver den sedvanliga vi-måste-ha-något-att-äta-och-ett-gäng-blöjor-skadar-inte-shoppingen stod Estelle/Stellans hem på tapeten. Kaninen, mer känd som vår kommande gosboll, flyttar in om mindre än en vecka. Det skadar med andra ord inte om den har någonstans att bo. Eller har saker som den behöver, som mat och en toalett. Att skaffa kanin är egentligen inte alls särskilt överjävligt dyrt. Bara om man heter Frida och Tomas. Det är inte så mycket det att gosboll behöver en bur, gosboll behöver en riktigt fräsig bur. Med matchande toalett även om den är tre gånger så dyr som alternativen, såklart. Gosboll behöver dessutom ett häftigt bo format som en träbro, istället för en planka – enkelt tillsågad för en femma. En extra mjukgörande borste är att rekommendera, likaså vitaminproppade tuggstänger och ett coolt koppel. Listan kan göras rätt lång och det är tydligt att mina – sedan tidigare – inhandlade matskålar inte längre matchar och måste bytas ut mot något mer passande.
Det är med andra ord inte helt fel att tajma in sina inköp med 30% på alla smådjurstillbehör. Jag höll fan på att kyssa expediten när jag insåg att allt helt oväntat blev sådär billigt. Eller ja, rabatterat. 30%! Nu kan jag ju utan det minsta dåliga samvete köpa nya coola matskålar till gosboll. Vi har ju faktiskt tjänat en hel del kosing idag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: