Idag kommer HON

Till kvällen anländer äntligen Mollis farmor och farfar. De är duktigt efterlängtade och det ska bli riktigt mys att få ha dem här några dagar. Bäst av allt är att Molli kan vara hemma hela dagen imorgon och busa med dem när jag och Tomas jobbar. Det är sådan där värdefull tid för Molli som vi saknar. Att få umgås med sina mor- och farföräldrar på egen hand. Det blir ju inte så ofta när man bor så långt ifrån varandra. Så varje minut känns ovärderlig.

Med sig har de Gosboll. Och tydligen är Gosboll en tjej, vilket betyder att hon heter Estelle. Jag hade hoppats på en Stellan, men är samtidigt glad för Tomas skull som verkligen ville att det skulle vara en Estelle. Hon är iaf också väldigt efterlängtad och jag ser fram emot att till kvällen få visa henne hennes nya hem. Hoppas hon kommer att trivas.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: