Update

Inskolningen är helt över och nu går bönan hos dagmamman ‘som vanligt’. 32 timmar i veckan. Hon är hur duktig som helst – äter bra och sover när de andra sover. Roligt verkar hon också ha som bara den, vilket förklarar varför hon inte sover mer. Mollan har gått från att sova två gånger om dan á 90 minuter, till en gång efter lunch på dryga 60 minuter. Det är en rätt stor omställning och ögonen går lite i kors på’na när vi hämtar henne. Om hon bara kunde lära sig att använda nätterna till sömn så skulle det hela gå hur bra som helst. Men det kommer väl ännu. Duktigast i världen är hon i alla fall. Och att det är just där hon vill vara råder det inga tvivel om – jisses vilken lycka som lyser upp i hennes ansikte varje gång man pratar om det. För att inte säga när hon lämnas. Igår var nog första dagen hon inte demonstrerade sitt missnöje över att få gå hem…

För en annan rullar det också på. Sakta men säkert börjar de nya rutinerna att sjunka in. Men det är tungt. Nätterna är ur sömnperspektiv rent helvetiska. Men ur mysperspektiv helt fantastiska. Mollan klättrar upp och gosar under sina vakenperioder och finare ögonblick får man leta efter. Med dryga fyra timmars osammanhängande sömn är man dock inte den skarpaste kniven i lådan. Men vem fan bryr sig? Det är ett lätt pris att betala för att ta igen lite av allt gos man missar på dagarna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: