Yepp. Jag är BATSHIT CRAZY.

Det blev en sömnlös natt. Molli är dock helt oskyldig. Fint, fint sov hon som aldrig förr medan boven i dramat slingrade sig längre och längre in i galenskapen. Det är jag som är boven. Min hjärna hade fullkomligt spel i natt och kunde inte komma ner från högvarvet ens några sekunder. Hela tiden fanns det nya vändningar att ta. Nya stenar att lyfta på och titta under.

Det hela startade igår kväll när maken visade mig en bild. Inget särskilt med den kanske. Förutom det faktum att det var en eldexplosion på solen! Hallå! Samtidigt kunde man se hur tinytiny lilla jorden var i jämförelse. YttePytte! Hur kan något som jag upplever som gigantiskt vara så litet? Hur stort är då inte universum? Vad finns utanför universum? Menar de verkligen att vi är den enda existerande intelligensen i hela universum och vad som än kan tänkas finnas utanför det? Och utanför det? Och utanför det? När tar det slut? Vad tar i så fall vid? Vem skapade det? Vem skapade det som som skapade det? Och det som skapade det som skapade det? Om det inte finns något högre väsen – då är jag ju verkligen död när jag dör. Jag vill inte dö. Det betyder ju att Elvis verkligen är död! Fast tänk om det finns fler intelligenser där ute. Allt annat vore ju fullkomligt omöjligt. Vem vet hur stort universum är och hur stort det som finns utanför det är? Kom igen! Skulle vi verkligen vara de enda? Vi är ju inte ens särskilt intelligenta – se som vi förstör våra naturliga tillgångar och resurser i naturen. Sjukt! OMG! Tänk om det finns fler och om de fortfarande har sin Elvis kvar? Men varför skulle Elvis hamna där? Tänk om allt bara är massa parallella universum där alla de val vi gjort är annorlunda i det andra? Att vi bara är en version av vad som kunde ha hänt?

 
Jag tror ni förstår. Det går inte att sova när det där batshit crazy lokomotivet även kallat min hjärna går på högvarv. Det är tydligt. Jag önskar att det tog slut där. Men nej. Natten har många fler timmar. Många fler stenar att vända på, men konstigt nog återkom jag alltid till samma sak – Elvis. Jag misstänker att jag behöver medicineras.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: