Världens bästa födelsedag

Runt halv sex vaknade jag abrupt till liv imorse. Födelsesång i all ära, men få ting kan få en klarvaken som en växande kisspöl bredvid kudden. Vad duktig du är Molli, men tanken är att du ska behålla blöjan på förstår du. Väl vaken bjöds jag på fenomenal frukost och urgulliga pakkeket. En styck spännande bok och ett epilepsiframkallande mobilskal dottern valt helt själv. Och alltid lika fantastiskt välformulerade kort. Han kan han, min vrålsnygga make.

Till kvällen bjöd världens bästa lillebror på middag. På den bästa platsen i världen – Thai Silk. Tre kilo vårrullar och några skedar mjukglass senare var det dags för ännu mer firande. Mollans gudfar Robin fyller nämligen också år idag, och det är allt lite extra mysigt att få dela och fira dagen tillsammans. Särskilt när det innebär Asti och tårta. Hello Big Carl! Kanske världens genom tiderna coolaste present. Yepp, det är ett vinglas. Och han rymmer strax över 2,5 liter vin. Alldeles lagom alltså. Och ja, det är hela flaskan som är upphälld i glaset. Sweet som fanken!

20120912-224713.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: