KAPITULERA!

Pretty please? Jättesnälla? Bara försvinn och kom aldrig igen?! Den här förkylningen driver mig till vansinne. I fyra veckor har den snart härjat och jag är helt slut. Att springa nattloppet var visserligen mot bättre vetande, men att det skulle behöva gå ner till lungorna var en vansinnigt onödig bestraffning. Igår på bussen hem kändes det som om det var på väg att kapitulera, men uppenbarligen inte. Den hämtade bara nya krafter för att kunna ge mig lite feber på toppen. Tack.

Det här med att vara förkyld och hosta upp halva lunginnehållet är egentligen inte hela världen, jag vet. Men det leder till att jag inte kan träna. Vilket suger. Jag måste ju träna! Annars kan jag ju inte äta så mycket godsaker som jag vill. Hela tiden. Vilket man verkligen borde få göra när man är krasslig. Till på köpet är det skördefest nästa helg, och jag har en låååång lista på olika pumpabakverk jag vill pröva och experimentera med. Så förkylning – kapitulera! Jag MÅSTE få äta godsaker, annars blir jag bitter.

Annonser

One Response to KAPITULERA!

  1. Anna says:

    Messade dig igår angående om du ville äta sötsaker med mig imorgon. Antar att vi siktar på nästa vecka? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: