Jag är inte sjuk

Jag kan jobba. Jag är inte sjuk. Jag kan jobba… Ungefär så lyder mantrat här hemma på sofflocket. Genom rosslande hostattacker, svullen näsa och rinnande ögon försöker jag övertyga maken om hur frisk jag är. Det går sådär. Men imorgon är det fredag, vilket betyder att det nästan är helg. En dag till på jobbet fixar jag. För i helgen ska jag nämligen bli mirakulöst kärnfrisk. Jag vägrar leva med denna förkylning en vecka till. Nog är nog. Har i ren bestämdhet tömt apoteket på c-vitman brustabletter och Konsum på citrusfrukter.

Men jag vill ut och leka! Ut och upptäcka höstens alla äventyr med dottern. Men tills förkylningen blivit mer hanterbar så får mysstunder inomhus stå på agendan. I mina nya supercoola brillor såklart. Love them!

20120927-205336.jpg

20120927-205346.jpg

Annonser

One Response to Jag är inte sjuk

  1. allisandersson says:

    Jag säger bara en sak: Aloe Vera. Ganska dyrt men ändå så värt det! Jag och mamma (som också dricker det) har lyckats undkomma alla dagisbaciller som har smittat ner resten av familjen. Så värt det, gör under för immunförsvaret. Finns att köpa i hälsokostbutiker! Krya på dig älskling!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: