Underbara morgon!

Vissa dagar är bättre än andra, och denna fick en fantastisk start. Dottern var inte bara extra mysig, hon var till på köpet sådär jätteglad. I alla fall, inne på vårt badrum har vi en pall som Molli står på när hon tvättar händerna och borstar tänderna. Varje gång efter att vi använt den brukar jag eller Tomas fösa in den under handfatet. Så idag, efter att hon duktigt och helt själv borstat tänderna i en halv evighet, så klättrade hon ner och föste in pallen efter sig. Gick bort och tog min hårborste, borstade håret och ställde tillbaka borsten! Avslutningsvis plockade hon upp en tampong, som hon tidigare lekt med, från golvet och la tillbaka den i sin ask. Duktigaste tjejen i världen! Och allt gjorde hon som om hon alltid kunnat det, som om det var självklarheter. Jag är så stolt att jag knappt vet vad jag skall göra av mig själv. Vackra, underbara, duktiga lilla MolliBus!

20121001-072352.jpg

Annonser

2 Responses to Underbara morgon!

  1. Nellie Petersson says:

    Jag ser samma tendenser hos Nellie, helt plötsligt står ansiktscremen eller vaxburken tillbaka i badrumsskåpet, jag fick chocken första gången men inser att det är en fabulös egenskap om man har en pedantisk morsa, eller hur? 🙂

    • krakelfnas says:

      Det är sannerligen en fabulös egenskap, och det bådar framför allt gott för framtiden om de redan nu är lite ordentliga 🙂 Har börjat märka det på Molli väldigt mycket. Hon iakttar hur jag gör och rätt som det är har det gått ifrån att hon härmar mig till att hon gör det av sig självt. Sååå underbart! Trodde jag skulle pussa halvt ihjäl henne imorse 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: