EgoBooooost

Att pröva jeans är det absolut värsta som finns. Sitter de perfekt över benen så kan jag endast drömma om att få igen dem över midjan. Skulle jag med mycket om och men få igen blixtlåset ser jag oundvikligen ut som en tjockis i en trikåklänning – synliga VALKAR. Sitter de å andra sidan perfekt om midjan blir resultatet motsatt, fullkomligt hösäck längs benen. Som resultat äger jag endast ett fåtal. Ganska förståeligt.

Som ni kanske minns förkunnande jag ett nytt kroppsmål efter att jag upptäckte att jag kom i mina jeans från flera år tillbaka. Tyyydligen kunde jag inte nöja mig med det utan ville då komma i de från ytterligare något år tillbaka. Jag gav mig själv ett år att uppnå det. Det har dock gått fort och nu är jag där. De sitter perfekt och jag älskar dem. Som resultat är ALLT annat jag äger på tok för stort. Förutom min älskade vinterjacka från -06, den sitter som en smäck (thank you very much). Okej! Fram till poängen Frida! Ikväll provade jag jeans. Säkert nio par. När jag väl hittat rätt storlek, (försäljaren och jag var inte helt ense på den punkten, men har hon rätt lär jag snart få köpa ett par nya i ytterligare en mindre storlek och det är en smäll jag kan överleva), så passade i alla fall ALLA jeans perfekt. Som en smäck. Snacka om egoboost!

Sedan Molli föddes har jag gått ner TRETTIOTVÅ kilo. Det är ganska så många kilon. Målet var 25. Allt räknas ju dock inte i kilon, det handlar ju framför allt om hur man ser ut. När jag och Tomas gifte oss var jag jäkligt nöjd med mig själv, men om jag skulle ta på mig bröllopsklänningen idag så skulle den må bra av att få sys in lite. Det är rätt häftigt. Inte trodde jag att jag någonsin skulle kunna komma tillbaka efter att ha svällt upp som en luftballong.

Nu ligger dock den stora utmaningen i att stanna här. I två månader har jag iaf lyckats med det, trots megaförkylning som hållit mig borta från löpbandet i fyra veckor. Det får mig i alla fall att tro på att det går. Snacka om skön känsla! Nu ser jag för fan på riktigt fram emot beach 2013. Skryt. Skryt. Skryt. Men så som jag har kämpat har jag per automatik rättighet för både egoboost och skyterifasoner. Skål för mig!

Annonser

One Response to EgoBooooost

  1. Carina says:

    Grattis! Vad duktig du har varit, jag hoppas du kan hålla i det. Det kan du! Skulle du kunna berätta lite om hur du har gjort? För du verkar äta massa gott samtidigt och det stämmer inte in på nån diet. Jag vill också gå ner i vikt, men jag vill fortsätta äta och dricka gott. Har 14 kilo att gå ner som är kvar sen min minsta föddes. Har du kanske nåt tips till mig? Vad du gör? Tack snälla! Kram från Carina, en trogen bloggföljare från Trollhättan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: