Nya kunskaper

Det känns som om Mollan lär sig något nytt varje sekund. Det är så oerhört häftigt att få vara med och bevittna att jag blir alldeles varm inombords. Överväldigad av den oerhörda lycka som det är att få uppleva världen tillsammans med henne. Det är de små sakerna som gör det. Som när hon pekar på hjärtat när man säger att man älskar henne. Som när hon iakttar allt man gör för att sedan direkt efteråt försöka göra likadant. Som när hon sittandes på vardagsrumsbordet framträder med både rörelser och ‘sång’ till Imse Vimse Spindel. Som när hon tar i från tårna och vrålar av ilska i 45 minuter för att hon inte får sin vilja igenom.

Idag var en sådan dag med en extra guldkant. Idag lärde hon sig att ta fart själv när hon gungar. Visst, det blev ingen direkt hastighet av det men gungan dinglade till hennes förtjusning och lycka till. Byggarbetare applåderade och själv stod jag och fotograferade och storbölade av stolthet. Väl hemma firade vi dagens bravur med lite satsumas. Jag började skala och då hämtade hon genast en egen för att skala själv. Efter att ha pillat upp ett litet hål till henne fortsatte hon duktigt att skala (massakrera) den lilla frukten. Hon börjar sannerligen bli stor hon, min lilla böna.

20121010-224035.jpg

20121010-224048.jpg

20121010-224059.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: