Hmm…

En helg i Skåneland har kommit till ända och vi är åter i Kalmar. Bilresorna från helvetet (den första i synnerhet) kompenserades mer än väl av massor med mys och tårta. Men nu är det oundvikligt, vi måste verkligen installera någon slags filmvisare bak i bilen till madame. För det är inte hållbart att förlita sig på mina underhållningskunskaper nonstop i allt mellan 4-6 timmar. Jag är inte så rolig.

Kvällen har därmed spenderats med att undersöka diverse olika dvd-spelare. Men vem vill ha en jävla dvd-spelare när man istället kan ha en ipad? Det är väl fullt normalt att köpa en ipad i julklapp till en ettåring?

Annonser

4 Responses to Hmm…

  1. Elin says:

    Köp en iPad och skaffa Netflix, klart! Köp den till familjen så kanske det känns lite bättre 😉

  2. allisandersson says:

    Köp en iPad till dig själv och låna ut den vid långa bildfärder. Totalt berättigat!

  3. Anna says:

    Vi har köpt en DVD. Eller ja, en spelare och två skärmar. Kommer ju ändå behöva det snart 😉 Paketpris på MediaMarkt. Roger har en iPad men den har han ju med sig på sjön halva året. Samt att jag är totalt inkompatibel med Apples produkter. Men en iPad har ju fler användningsområden och ni vuxna kan ju använda den likväl. Vår DVD har vi ju enbart i bilen. Men för vår del känns det nästan som ett måste med två skärmar (och då är det jäkligt bra om dom visar samma film!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: