Off to Starbucks

Malmö kallar man tydligen staden där det finns Starbucks. Bra skit, för dit ska jag imorgon på konferens. Vilket betyder, utöver Starbucks, att jag ska få spendera en natt på hotell. SOVA en hel natt och äta magnifik hotellfrukost. Umgås med Maria. Det finns helt klart en hel drös med ljuvligheter som väntar mig (hallå Starbucks!!), men det känns ändå tungt att åka.

Helgerna är MIN tid med Molli och Tomas. Den där tiden som är fri från vardagens alla bestyr. Den där tiden som är helt ovärderlig, för den är VÅR tid. Och nu missar jag det. Det känns. Sådär mindre bra liksom. Men så påminns jag ändå om Maria och Starbucks, och då känns det genast bättre. Fast lite tungt ändå.

Annonser

One Response to Off to Starbucks

  1. allisandersson says:

    Typiskt att när du är i Malmö så är jag i Kalmar. Hur osynkade är inte vi? :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: