Konsten att fota en 1-åring

Det går liksom inte! Hon är inte still en sekund! Jag försöker så gott jag kan att hålla bloggen något sånär uppdaterad med bilder på Mollan, men det blir svårare och svårare. Hon är verkligen stört omöjlig att få till en bild på som inte är rakt igenom suddig. Så jag har inga goodies att bjuda på. Till på köpet har min kamera gått och blivit kass. Den hittar inte fokus och alla bilder blir därmed om möjligt lite suddigare. Kanske inte borde låta Molli leka och härja fritt med min mobil…

Hur eller hur. Igår var vi på drop-in-fika hos dagmamman och det var riktigt roligt att för en stund få vara en del av hennes ‘andra värld’. Dagmamman visade oss också deras fotoalbum. Tydligen har varje barn varsitt och dagmamman försöker fylla det med härliga bilder på vad de gör och så. Så fruktansvärt fint! Vilket minne det blir för henne att ha sedan! Men också fint för oss, det är ju oumbärligt att få sådana vackra kort och fina beskrivningar till varje kort på vart de är, vad de gör och vad de andra barnen som hon leker med heter och så. Wow! Hon är ett guldkorn hon, Mollis dagmamma. Och att Molli tycker så är väldigt tydligt. Dörren dras i och namnet sägs konstant när vi är hemma. Lite som, kan vi inte gå dit en liten stund i alla fall? Det känns tryggt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: