Totalt handikappad

Livet utan min älskling är fullkomligt förlamande. Det är nästan lite sorgligt att behöva inse hur fullkomligt beroende jag är utav min iphone. Nyheter, sociala medier, kalender och kanske det absolut viktigaste – kameran. No functiona. Okej, riktigt så illa är det inte. Hade den varit helt kaputt så hade jag troligtvis varit lamslagen – men nu fungerar trots allt merparten av de mest vitala bitarna. Om det ringer så kan jag svara på åtminstone hälften av alla samtal. Sms är ingen större problematik att svara på, om de levereras vill säga. Rätt rejäl fördröjning på den fronten. Att ringa utåt är heller inga konstigheter med, om jag lyckas ta mig till ringfunktionen. Jag och den däringa hemknappen verkar dock inte alls vilja samma sak. Att displayen är missfärgad går att överleva, den har åtminstone gått från prickig till helt i grått. Det var rätt irriterad innan den helt gav med sig helt, det erkänner jag.

Nu återstår en lång väntan på en ny älskling. Jag vet inte riktigt om väntan blir så lång, för jag har inte fått besked. Först ska försäkringsbolaget godkänna min skadeanmälan, därefter ska den in på ”lagning” och när de väl är klara med den där så får jag en ny. Just nu håller jag mest tummarna för att det ska gå både fort och smidigt. Samtidigt är jag rätt fascinerad över hur hållbar den trots allt är, att den ännu inte gett upp. Den drunknade ju ändå i ersättning. Min nästa älskling ska nog inte få umgås så mycket med och/eller nära Molli utan extrem övervakning från min sida. Det är nog ett rätt smart drag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: