Tänder – som i PLURAL

Jag vet inte hur många gånger jag sagt: Men för bövelen, kan de inte bara komma samtidigt så att man blir av med att. Helt enkelt har det varit en önskan av en desperat förälder, vars barns kropp går i strejk i samband med tandning. Febern är väl en sak, det är det där ajaj’iga och det fruktansvärda humöret som är svårare att hantera. Alvedon hjälper inte riktigt mot det. Så det är klart, i stunder som sådana är det rätt logiskt att önska sig allt på samma gång. Det kan dock vara den mest kockobengiga önskan jag någonsin har gjort i hela mitt liv. Jag skyller på okunskap.

Just nu är det inte mindre än TRE stycken hörntänder och TVÅ sidotänder som spökar i Mollans mun. Jag vet inte vilka hon har värst av, men tänder i plural får tand i singular att framstå som väldigt harmlös.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: