Bildbomb

Säkerhetskopierade ikväll mobilen inför morgondagens reparationsinlämning. Jisses så många fina guldkorn där gömde sig! Bestämde mig därför att även tömma över bilderna från den ”riktiga kameran”. 3789 bilder kontra 157. Det är nästan skamligt hur dålig jag är på att använda kameran, måste verkligen bli bättre. Bilderna blir ju så mycket bättre. Hur eller hur så hittade jag, på kameran, några exceptionellt fina bilder på lilltjejen.

IMG_1516  Mamma, åh, stör mig inte. Jag äter ju russin.

IMG_1505

Fast det är klart. Om du vill busa är jag helt med dig!

IMG_1509Släpp kameran så leker vi!!

IMG_1528Mamma, vad är det här vita för konstigt?!

IMG_1536Okej, kanske lite. Men bara lite.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: