Att åka bil

Som jag berättat många gånger förut så avskyr Molli att åka bil. Det är det absolut värsta hon vet och tonerna går nonstop i falsett i dryga fyra timmar. Det är inte en bra upplevelse för någon. Idag är dock allt annorlunda. Dottern är glad, skrattar och leker på egen hand. Nejdå, det är inget mirakel. Det är en julklapp från världens bästa morbror och moster. En dvd-spelare till bilen. Vi slet upp ytterligare en julklapp och njuter tillsammans av den tecknade versionen av Pippi. Ja du Adam, har jag sagt på sistone hur jävla mycket jag älskar dig?!

image

image

Annonser

One Response to Att åka bil

  1. Amanda says:

    Åh söta lilla Molli!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: