Mellandagslandning i Kalmar

2012, året då tomten levererade maginfluensa lagom till julafton. Mm, så kan man se på det. Först var det dottern som började varva kraftig feber och kräkningar, dagen efter var det min tur och dagen efter det så var det själva julafton. Det planerade julaftonsfirandet fick tyvärr ställas in, men vi hade en supermysig julafton i alla fall. Ingen kanske direkt mådde sådär 100, men lika härlig och gosig var stämningen ändå. Precis som den ska vara på julafton. Nu håller vi tummarna för att de vågar bjuda in oss 2014 igen och att vi då kommer utan en massa hemska baciller i bagaget. Lika mycket håller vi tummarna för att lilltjejen ska piggna till snart, bacillerna har verkligen satt klorna i henne. Stackarn. Men hon sov i alla fall gott i bilen hem igår.

För att pigga upp henne idag blev det sushi till lunch och hon fick en alldeles egen portion. Majoriteten av den hamnade runtomkring, men några riskorn slank minsann ner. Tillräckligt många för att ha energi nog för en fenomenal shoppingdag tillsammans med Johan och Membi. En hel del fynd gjordes, även om långt ifrån allt kom ifrån det som var på rean. Men hallå, snyggt var det! Lagom färdigshoppade blev det mys med Allis och nu avrundas kvällen med lite mer packning. Imorgon går båten till ön och jag kan inte sätta ord på hur mycket jag längtar. En hel vecka av kärlek har vi framför oss!

397644_10151588219938625_1482244083_nKolla Johan! Jag kan också!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: