Fix och trix!

Lördagen har spenderats med lite organisering av Mollis saker. För närvarande är hennes lekrum beläget i vårt vardagsrum, och som resultat har vi leksaker överallt. Så idag inhandlades en enkel hylla, vilket gör att kaoset blir lite mer organiserat. Tummen upp för det! Ytterligare en tumme upp för kartongen hyllan låg i. Den slog jag in med lite omslagspapper och vips så vart Mollans kök lite mer uppiffat.

Planen är att hennes kök, matbord och stolar ska få sig en rejäl make over nu när moster Olivia är på plats med sin kreativitet. Det ska helt enkelt bli badat i färger. Jag tänker mig skrikrosa, turkost och limegrönt. Lite som lådorna i hyllan och allt annat i cirkustema damen äger. Så varför inte slänga in lite lila, gult och orange? Vi får se, men betydligt roligare än den hemska färgen av obehandlat trä hoppas vi det resulterar i.

20130105-152446.jpg

20130105-152454.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: