1,5 årskontrollen check!

Sådär ja, lite försenat men nu har ungen klarat även den besiktningen. Det smärtade mammahjärtat något enormt att inte kunna vara med, särskilt eftersom det vankades spruta, men pappan är faktiskt bäst i sådana situationer. Men åh så skönt det var när han ringde och meddelade att allt hade gått galant! Hon hade inte ens blivit ledsen av sprutan, endast lite gnällig. Det är stora tjejen det! Och att hon är stor går inte riktigt att säga något om längre. Hon var för lång för själva britsen som de mäter längden på. Eller ja, inte för stor utan för lång. Exakt hur lång hon är kunde de inte riktigt säga för hon ville inte samarbeta när det kom till att stå still rakt upp, så istället fick de gissa på ungefär 88 centimeter. Det, kombinerat med på pricken 12 kg, gav henne en stor guldstjärna.

430937_10151605940678625_2140941974_n

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: