En underbar dag

Jag vet inte vad det är med söndagar, men de blir alltid bra. Min favoritdag i veckan helt enkelt. Idag är inget undantag, vi har haft en fenomenalt underbar dag. Uppfriskande stund på gym, härliga timmar i pulkabacken och en rejäl gofika såhär på kvällskvisten. Hur kan man inte älska en sådan dag?

Att hänga i Svartbäcksmåla är något jag verkligen hoppas att vi hinner med ett göra fler gånger innan snön försvinner. Det var galet roligt att se Molli och Alva i backen. Att Molli älskar att åka pulka är visserligen ingen nyhet, men att hon var en sådan våghals i backen kom som en överraskning. Kanske mest av allt för att jag själv är så feg. Underbara unge! Sluta aldrig vara du.

543835_10151636920233625_464827744_n

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: