En överjäkligt bra dag

För ungefär fem år sedan sprang jag på maken min i dimman. När Molli längre fram frågar hur vi träffades tänker jag endast svara Sjösjukan. Jag skulle ju kunna hitta på något gulligt om hur han klättrade upp i ett torn och räddade mig från en ful, fet och grön drake. Men nej. Sjösjukan räcker gott och väl, ett ord och så behöver man liksom inte säga något mer. Hur eller hur, det är lite mer än fem år sedan nu, och kring månadsskiftet har det väl ganska så exakt passerat fem år sedan vi officiellt blev ett par. Mycket har hänt på de fem åren. Först sambos, sedan förlovning, därefter äktenskap och kort därpå en liten Molli. Det är fem väldigt fina år att titta tillbaka på – så klart att det måste firas. På schemat står därmed ett restaurangbesök. Bara vi två. Jag tänker mig trerätters, onyttiga drinkar inkluderande chokladsås och minst en flaska vin. Kan inte ens minnas senast vi gjorde något sådant, men galet underbart ska det bli.

Uppladdningen har dessutom börjat. Just nu sitter jag här med Olivia och väntar på att sjuklingen ska vakna. Vi har förberett en fenomenal eftermiddag. Fruktsalladen är uppskuren och mimosa återfinns i glasen. Kan det bli bättre? Jag tror faktiskt inte det.

251833_10151647844563625_650071888_n

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: