En dejt med soffan

Vad är jag för människa om inte jag också är lite onyttig? Maken kom precis hem med en underbar Lindt havssalt. Egentligen hade jag en dejt inplanerad med löpbandet, men att kura ihop sig i soffan och mumsa choklad låter som en bättre kvällsaktivitet. Jag har ju faktiskt ändå en monsterlång dejt inplanerad imorgon med både löpbandet och vikterna. Har fått mig en fix idé på det där med att springa (snarare klättra) i uppförsbacke. Muskler jag inte ens visste jag hade får sig en rejäl omgång och det är sanslöst uppfriskande. Samtidigt tränas bl.a. mage, rygg och armar stenhårt med förhoppning om att det ska ge mig nya framgångar på löpbandet. Jag vill kunna springa mer än bara milen och jag har helt klart inte musklerna för det i dagsläget.

Till på köpet har jag, efter typ ett år, gått med på att testa det här med att gå på pass. Att träna i grupp är inte min grej. Jag blir löjligt självmedveten, tycker att allt jag gör är fel och upplever mig själv som oerhört pinsam. Ja, ni förstår ju själva att jag knappast tar ut mig maximalt på det sättet. Däremot när jag tränar själv har jag inga som helst problem med att pusha mig själv till max, så det har lite blivit vad jag föredrar. Men det där med pass ska ju vara roligt, så det är kanske något jag kan lära mig att komma in i? Jag hoppas det, lite omväxling i träningen med saker jag annars inte hade gett mig på känns ändå lite lockande. Men tänk om man helt plötsligt ska göra någon konstig rörelse och jag ramlar omkull? Eller lägger av världens brakare? Det vore ju RIKTIGT pinsamt. Inte för att jag brukar braka loss på gymet, men ändå!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: