Lite blingidibling

En överjäkligt bra helg börjar gå mot sitt slut. Fenomenal fredag som inleddes med playdate och avrundades med vin- och ostkväll. Typ tre kilo ost och inte mindre än fyra flaskor vin. Lördagen spenderades inte enligt planerna på gym (hallå, fyra flaskor vin!), istället blev det en tur på stan. En sådan där mysig impulsstund med fet lunch på donken. Det bästa med att ändå befinna sig nere på Baronen är att där finns skoaffärer. Jag vet inte hur många gånger jag passerat förbi och dreglat halvt ihjäl mig över ett par blingidibling ballerinas. Så igår gick vi mot bättre vetande in i butiken och helt oväntat (ehm…) kom vi ut med varsitt par perfekta skor till Las Vegas.

Dagen som idag bjöd i alla fall på ett fenomenalt pass funktionell träning med maken som instruktör. Wow! Jag är frälst. Det ska göras om. Ofta. Likaså den superkladdiga (typ smet) chokladkakan vi precis mumsat i oss. Så ja, bra helg.

20130203-211322.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: