28? Snarare 98.

Igår hyllade jag funktionell träning. Idag – not so much. Faktum är att jag är totalt handikappad. Jag kan knappt röra mina ben, de vägrar att samarbeta. Inte nog med den värsta smärtan någonsin i form av träningsvärk, musklerna är till på köpet som sten och vägrar att böja sig. Det gör saker som att sätta sig, resa sig och att gå rätt besvärligt. Tummen ner! Men, snäll som jag är ska jag självfallet dela några av dagens absoluta höjdpunkter med er:

1. Jag kommer inte ut ur bussen på morgonen. På riktigt. Benen samarbetar inte och en medresenär får helt sonika hjälpa mig ner för trappan. 28 going on 95.

2. Jag kan inte använda toaletten på jobb, den är för låg. Jag måste därmed använda handikapptoaletten och ta hjälp av handikapputrustningen. 28 going on 96.

3. För att ta sig ut från jobb måste man gå upp för en backe (bestiga ett berg). Jag får ta hjälp av husväggen och pausa – ofta. 28 going on 97.

4. På bussen hem är jag dock smart och väljer den främre utgången. Inser snabbt att benen numera inte böjer sig alls. Knatar med pinnraka ben hem och möts av tre trappor. You do the math. 28 going on (hundra)98.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: