Happy Frida

(Varning för lyckligt och glatt inlägg. Så om du känner med dig att du retar upp dig på min genuina glädje är det nog lika bra att du slutar läsa redan här. För jag går liksom all in. All in, som i hela baletten.)

Jag gillar virriga dagar. De för oftast något galet bra med sig, och detta var sannerligen inget undantag. Jag menar, för några månader sedan bokade vi hotell i Las Vegas och motell i Hollywood. Det kändes bra. Vi var nöjda med våra val och galet förväntansfulla. Men så fick jag mejl om att de hade 30-50% på de flesta hotell via den bokningsagent vi använt oss av – hallå! Fler stjärnor för nästan samma pris? Mer lyx? Vem vill bo på Excalibur när man kan bo på New York New York? Inte vi i alla fall, och snabbt som tusan hade vi bokat om oss. Jag kan inte ens beskriva hur underbart det känns. När vi senast var i Vegas förälskade jag mig New York New York, helt klart ett av de mysigaste hotellen. När vi först genomförde vår bokning var det inte ens i närheten av vår budget – men med de galet nedsatta priserna var lyckan plötsligt gjord.

vegas-new-york2

Hög på lyckorus insåg vi att det kanske var en god idé att även se om bokningen för nätterna i Los Angeles. Kanske kan man hitta ett billigare eller bättre motell? Massor av frågor surrade omkring i huvudet och ville vi ens bo i Hollywood? Visst, det är helt klart fördelaktigt att bo granne med Walk of Fame – men å andra sidan är det kanske inte riktigt där man vill hänga kvällstid. Vart vill man hänga kvällstid? Vart känns någorlunda säkert men är ändå smidigt att ta sig ifrån när det kommer till dagsutflykter? I närheten av stranden? Vi tog siktet på Santa Monica, knappade in vår sökning och hamnade på inget mindre än Venice Beach. Det kan ju inte vara möjligt? Ett hotell vid Venice Beach? Efter att ha gnuggat ögonen, försäkrat oss om att prislappen var vad vi såg så bokade vi självklart in oss. För samma pris som ett sjaskigt motell i Hollywood kommer vi nu istället att bo på ett hotell med fri frukostbuffé vid Venice Beach. Jag dööör! Det är fan som att vinna på triss! Plötsligt händer det.

DSC_0832

Vad jag har lärt är att alla goda ting kommer i tre. Det är så universum fungerar. Att shoppa på rea, särskilt när kläderna kostar mellan 1-5% av sitt originalpris, well, det gör ju vem som helst lycklig. Som vi fyndade! En styck kundkorg lastades med fancy märkeskläder – ett styck Visa-kort belastades med fenomenala 370 kronor. Jodåsåatte, helt okej.

-1

Ett av världens i särklass coolaste fynd, (på världens i särklass snällaste lilla tjej), bestod av en skelett-luvtröja. Påminner lite om hennes läckra skelett-dress hon hade när hon var pytteliten. Yepp. Hon är magisk.

559963_10152534476945055_1801573673_n

Annonser

2 Responses to Happy Frida

  1. Marie Fredriksson says:

    Var sjutton finns den rean? Info please!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: