En väldigt bra helg

Vissa helger är bättre än andra och denna var en sån. Helgen inleddes med 30-årsmiddag i Höllviken för bästa Ullis. Vilken grym kväll! 3-rätters, vin i överflöd och bästa tjejerna – vad mer kan man önska sig? Kvällen avrundades på puben dansandes till en fenomenal trubadur. Jisses – jag hade glömt bort hur roligt det är att dansa! En nyupptäckt vi tog väl hand om och briljerade med på bussarna hem till Malmö. Så kan det gå när pantertanterna matas med vin.

Lördagen spenderades således i slowmotion. Hade det inte varit för Starbucks så vet i tusan om vi ens tagit oss ner på stan. Men hallå! Klart man måste shoppa (på Starbucks) när man är där. Mums! Mycket och många latte blev det. Lite av helgens motto – more is better. Åh så soffhäng på det, några goa filmer, lite rosé och mängder av pantertantslogik. Sweet!

Kärlek kan vara mycket, men den som är i bästa vänners lag är utan tvekan som honing för själen. Man bara är, och vad mer kan man önska sig? Jag och Johan borde roadtrippa söderut oftare. Det är tydligt!

20130217-192824.jpg

20130217-192927.jpg

20130217-192936.jpg

20130217-192951.jpg

20130217-193018.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: