Fröken Valentine

Jag har självklart glömt publicera kärlekshälsningen här på bloggen. Som bekant var det ju den där hjärtliga dagen förra veckan, då man ska pussas och kramas extra mycket. Sprida ÄN mer kärlek och spendera ÄN mer kosing på varandra och saker man rent materiellt kanske inte behöver. Men det är min fasta övertygelse att man behöver dem för själen. Ett kort med några vackra skrivna rader kan få ens innersta att göra kullerbyttor av ren glädje. Så är det. Om motivet på kortet dessutom är en skitsöt Molli så är lyckan rätt stor och Amor har utan tvekan gjort sitt jobb. Naturligtvis kommer jag inte riktigt ihåg vad Molli valde att skriva på korten, men jag är rätt säker på att det inkluderande en hel del mandelmassa. Det är ju faktiskt rätt gott.

IMG_1780

 

 

Annonser

One Response to Fröken Valentine

  1. Vilken söt liten valentin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: