En underbar dag

Det är söndag. Söndagar levererar alltid. Idag är inget undantag. Hela familjen packade i förmiddags in sig i bilen för en tur till Hansa City. Ikea, Modehuset och Mairo – tre av de bästa platserna i stan liksom. Flera timmar av mysigt häng och femomenala shoppingupplevelser som inte alls skadade plånboken så farligt. Våren är på intågande och det är ju något som måste firas, om inte annat inkluderas i familjens garderober. En tuff skinnjacka, ett par pilotbrillor, en frän usa-svarf och ett par söjta jeans inhandlades för att komplettera dotterns svarta converse. Komsikom nu våren!

20130303-162913.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: