Bus

Jag vet inte om det är namnet som gör henne, eller hon som gör namnet. Men oavsett så är namnet så hon det bara kan bli. Mer och mer för varje dag som går. Det är inte bara det att hon busar, vilket hon gör ofta och mer än gärna, det är snarare att hennes personlighet fullkomligt sprudlar av busighet. Sättet hon bara tittar på en, alltid med den där glimten i ögat. Man vet aldrig riktigt vad hon tänker göra härnäst, det enda man vet är att vad det än är så kommer det att märkas. En riktig clown som älskar att synas, höras, klä ut sig, dansa, sjunga, klättra och spela apa. På ett busigt sätt som är fullkomligt omöjligt att förklara men alldeles underbart att beskåda. My way or the highway. Jag är så fascinerad av denna underbara personlighet!

535524_10152245950525055_262865304_n

Måtte hon alltid våga ta plats, aldrig låta sig tryckas ner eller formas efter vad andra (jag själv inkluderad) anser vara korrekt. Måtte hon alltid vara sig själv, oavsett vad detta själv är eller visar sig att bli. Måtte hon alltid vara Bus.

Annonser

One Response to Bus

  1. . says:

    Toksöt är hon!!

    Har du lust att visa en bild på dina görsnygga ringar? Vet att jag sett dem här tidigare men nu hittar jag inte bilden igen. Vill visa fästmannen 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: