Att storhandla med Molli…

…är ungefär samma sak som att få ett nervöst sammanbrott. Eller åldras 10 år på 5 minuter. Vi var där i ungefär 55 minuter, so you do the math. Dödare än dödast. Ungen är numera portförbjuden på allt vad storhandel innebär, eller all handel för den delen. Det var inte så mycket det att hon var på dåligt humör, utan snarare att hon var på jag vet inte vad jag vill men ge mig en banan så att jag kan smeta ut den överallt för inte tusan tänker jag äta den men jag vill ändå ha en till och om jag får som jag vill så vill jag inte det längre och då kastar jag mig golvet eller springer allt vad jag kan och vips så har jag sprungit igenom spärrarna och rymt ut ur butiken och måste stannas av någon vänlig främling som ser en pappa komma springandes i full fart… Ja men precis. Inte att förglömma de sjutton skrikfester som spanns ur det faktum att fröken inte fick lov att rensa hyllor från varor eller välja vad som skulle ner i kundvagnen. Gode gud MORSAN! Vad gör du?!?! Vi ska inte ha någon mjölk har jag ju sagt! Aaaaah, du kan inte mena allvar! Ska vi ha mjöl OCKSÅ?! Försöker du ta livet av mig? Nej Molli, jag tänkte göra pannkakor. Förlåt mig, mycket dumt att planera för något du älskar. Nästa gång LOVAR jag att köpa pölsa. Så kan du äta det medan vi andra mumsar på pannkakor med massvis av jordgubbssylt. Och just det, vi köpte pannkakssirap i förrgår, surt för dig vännen. Surt, surt, surt.

* Och Molli, när du är femton år och läser det här -nej, du är faktiskt inte allergisk mot pannkakor. Det är bara mamma som är långsint.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: