Vad är det för dag idag?

Ja! Söndag! Det är ju min absoluta favoritdag! Många utropstecken där ja, men det ju faktiskt veckans bästa dag vi pratar om och då är det rätt berättigat. Idag ska vi åka och titta på världens i särklass snyggaste soffa. Nu återstår bara att se om den är bekväm, den ser inte riktigt så ut och det är ju ändå en komponent att ha med i ekvationen. Tänk 50-tal , tänk missmatchat lapptäcke. Oh yes, det kan inte bli bättre. Fast det kan ju det, för det finns även en matchande fåtölj. Hallå!

I snart 10 år har jag mer eller mindre bott kollektivt. Det betyder att lägenheten i sig har varit möblerad för detta. Men när Adam och Olivia flyttar ut i maj, då är vi bara tre kvar. Två vuxna och ett barn, och inte behöver vi världens största soffgrupp som tar upp nästan hela vardagsrummet. Vi klarar oss mer än väl på bara en soffa, men det är klart – en fåtölj är också rätt mysigt att ha. Hur eller hur – idag ska det alltså provsittas och dreglas. Adam och Olivia ska ändå dit och beställa soffa och säng idag – så lika bra att hänga på. Inte för att själva beställa, nejdå. Så fungerar inte vi. Efter att vi bestämt oss så måste vi få minst några månader på oss att känna in detta beslut. Hur eller hur – nu ska jag fortsätta min fantastiska söndag. Hoppas även edra söndagar blir precis sådär bra som bara söndagar kan vara.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: