Den lilla svarta

Igår blev det en tur ut till Mode-huset och tjejkvällen på Cubus. Planen var enkel, jag skulle köpa mig en svart klänning. Rätt mycket hamnade slutligen i shoppingpåsen, men ingen svart klänning. Det var inte det att det inte fanns några, det var bara att ingen kändes rätt. Själva grejen gav mig kalla kårar och det slutade med att jag inte ens provade någon. De skulle ha blivit förstörda redan i provhytten, och faktum är att de var för fina för det. Tillbaka på ruta ett med andra ord. Det var uppenbarligen inte så enkelt som jag intalat mig själv att det skulle vara. Jag vet ju att jag aldrig kommer att vilja använda klänningen igen. Hur köper man en sådan klänning?

Annonser

One Response to Den lilla svarta

  1. Marie says:

    Låna en istället av en vän! Då slipper du smärtan i att slänga den/stöta på den i graderoben igen.
    Johan kanske har en? Annars har jag både klänning och byxdress i svart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: