Gladaste ungebungen

Efter otaliga och misslyckades försök att få damen att somna om, blev det dag strax innan fem. Snön vräkte ner utanför och allt var som upplagt för ett dåligt morgonhumör hos både mig och ungebungen. Men icke! Hon har varit konstant skitglad, busig och mysig sedan vi gick upp. Ett beteende man självklart måste belöna. Så när Konsum öppnade sprang vi ner och köpte nybakade frallor, ananasjuice, drömyougurth, gurka, smör med havssalt i och typ en triljon styck äpplen. Molli fick välja själv och både hon och jag är rätt nöjda här vi sitter och smockar oss.

20130323-075833.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: