Little Pebbles

Möttes idag vid hemkomst av den sötaste lilla fröken Pebbles. Förkyld och sjuk men söt som få. Hoppas, hoppas att det ”bara” är en förkylning som spökar och inget värre. Hon har varit superledsen sedan läggningen även ikväll. Svårt att sova, igentäppt (tydligen inte bara nezeril som är skit, tack för den), slemmig, rosslig, hostig och febrig. Inte den bästa kombinationen, men helt klart ett recept för sömnsvårigheter. Fast det är klart, får man krypa upp nära och gosa in sig hos pappan och mamman så ligger man åtminstone tryggt. Och då känns det lite bättre. Lilla, lilla mysbönan. 479811_10152687861260055_383932580_n

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: