Hellre röd än vit

Så brukar alltid Allis säga, och de visdomsorden håller jag extra hårt om ikväll. Att jag aldrig lär mig. Jag förstår inte. Kanske kan min vidbrända bakdel bidra med att läxan numera är lärd. Men det är högst otroligt. För att inte gilla Britney Spears måste jag ändå erkänna att det är bra ofta hennes Ooops I did it again går på repeat i soundtracket som utgör mitt liv.

Annonser

2 Responses to Hellre röd än vit

  1. allisandersson says:

    Lära sig av sina misstag är såå 90-tal. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: