Buster, är det du?

De senaste två nätterna har Molli sovit dåligt. Det är att säga rätt mycket för en böna som vanligtvis är uppe flera gånger varje natt. Men några gånger kan vi ta, några gånger är vi vana vid. Hon får också jättegärna vakna till lite en gång i timmen förutsatt att hon somnar om lika fort. Det kan vi ta, även det har vi rätt stor vana på. Men de här två nätterna har vi ingen som helst vana för att hantera. Att vakna och vara totalt vaken och hela världen är det fel på, det är chockerande svårhanterligt för hjärncellerna. Eftersom Mollan själv inte vet vad som är fel eller vad det är hon vill, så finns det ingenting man kan göra utöver att vara vaken. Äntligen få somna för att vakna upp kort därefter av ett nytt illvrål, eller en skrattattack för den delen. Varje vakenperiod bjuder på olika humör och varje gång har hon varit v-a-k-e-n.

Så Buster, är det du? Det är inte första gången jag uttrycker mitt missnöje över fenomenet tänder, så varför inte skylla även detta på det? Och aset får heta Buster. Lika bra att lämna utrymme för Butter på andra sidan. Enligt mina beräkningar så är det de där innersta hörntänderna som saknas, och man ska tydligen ha fyra stycken. Två uppe, två nere. Sedan är vi klara såvida Mollis mun inte innehåller någon slags mutation där fler tänder än vad som är brukligt poppar upp. Men låt mig säga detta – det går alldeles utmärkt att tugga mat utan tänder. Det kallas löständer. De är dessutom mycket lättare att borsta.

Annonser

One Response to Buster, är det du?

  1. Anna says:

    Nummer 17 och 18, de innersta tänderna i nederkäken, var jobbiga här. Inte så att han var vaken mycket men han hade så ont. Hur som helst. Jag fick tips om en gel som heter Bonjela. Hon som testat den sa att den hjälpte bra på deras son, han är dock något mindre än våra barn så han sliter med de där yttepyttesmå framtänderna. Jag har beställt en tub men den ligger på Pressbyrån. Vill du testa så finns den här: http://www.englishshop.se/sv/articles/2.67.5760/bonjela-teething-gel-15gr för 49 spänn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: