En helg i min smak

Det känns lite vemodigt att helgen snart är över. Den har varit så fantastisk att jag liksom inte riktigt är redo att slita mig.

Helgen inleddes med lite kvalitetstid med min fina Anna. Barnen visade inte avsky för varandra och mumsade glatt istället i sig banan. Bra start på helgen med andra ord. Fredagen bjöd även på upptäcktsfärd bland bolagets lite mer konstiga drycker. Jag förälskade mig oavkortat i Strongbow, mums! Lördagen i sin tur levererade välbehövlig shopping till mig och maken. Ni läste det rätt, vi lyckades undvika shopping till Mollan. Starkt jobbat. Men när man fortfarande är i full färd med att tvätta HELA hennes garderob, det är vad som händer när liten plötsligt blir känslig, så är man inte så sugen på fler plagg. Hon har ju på tok för mycket kläder.

Till kvällen blev det grill och spelafton med bästa Johan, och till och med lillebror var med och spelade. Det ni! Och idag då! Världens bästa söndag! Lunch på Ikea, skoshopping till maken på Mode-huset, utomhusmys och oljande av utemöbler. Jag är visserligen inte helt klar med det sistnämnda, men suget efter raggmunkar blev för stort så jag fick mig en dejt med spisen istället.

Btw, på tal om inte alls det, har jag hittat världens fräckaste brallor. Självklart leopard. Lite som en blandning av pyjamasbyxor och, ja, pyjamasbyxor som man kan ha på sig hela dagen. Win-win! Prislappen var dock väldigt mycket nej-nej, så vi får se. Det är dock tydligt att jag fått dinge på just leopard, både långklänning och shorts har fått följa med hem under helgens lopp.

20130428-190418.jpg

20130428-190427.jpg

Annonser

One Response to En helg i min smak

  1. Låter som en härlig helg 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: