Valborgsmässoafton

På Skälby gård befann sig ungefär halva Kalmar. Hur mycket folk som helst och en eld som naturligtvis inte tändes i tid. Men till slut skådades lite rök och vi kunde med omnejd bege oss hem. Den där godnatt-sången på Disney är väldigt viktig för den minsta av oss, och dum som jag är då har jag inte spelat in den. Ännu. Men vi hann och nu borstas det tänder och pyjamas är på.

I all trängsel träffade vi dock på söta lilla Nellie och hennes härliga föräldrar. Det är så roligt att se flickorna tillsammans, tänk så stora de har blivit! Galet. Nästa år hoppas vi däremot på lite mindre folk och gärna lite stenplock och gräslek med Nellie igen.

20130430-190652.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: