Whey 100% Proteinpulver

Här jäklar testas det grejer! Efter gym brukar jag alltid trycka i mig en banan eller två. Men ikväll smakade den BLÄ, för att citera Molli. Lillebror tyckte inte riktigt att smörgåsrån var ett bra substitut, utan skakade till mig en sådan där proteinshake som muskelknuttar alltid ses sörpla på. Jag dör! Så jävla gott! Nu är det visserligen rätt många år sedan jag senast drack chokladmjölk, men visst tusan är det åt det hållet det smakar i alla fall?! Schmarrigt!

Men, betyder detta att jag kommer vakna upp som en muskelknutte imorgon? Troligtvis inte. Vad som däremot är säkert är att jag kommer vakna upp med hysterisk smärta i muskler jag inte visste att jag hade. Härligt, det ser vi fram emot. Inte alls. Fast å andra sidan, om man belönas med några deciliter choklad efter dylika pass är ju oddsen rätt höga att man gör om att. Ofta.

20130507-223556.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: