På kunglig övernattning med Anna

Satan i gatan! Så bra var det, men så hette även stället. Helt klart en ny favorit. Jag brukar inte vara så mycket för pubhamburgare, men när det ordades om mango och sötpotatis var jag såld. Det kan inte vara äckligt om det är sötpotatis och mango på tallriken. Jag hade rätt i mina aningar, det var makalöst gott. Det var precis det som fattats alla pubhamburgare jag någonsin smakat. Mums. Att dessutom få avnjuta denna burgare till rockklassiker på hög volym förhöjer helt klart upplevelsen. Vi var där i fyra timmar, och inte en enda dålig låt spelades det. Att glasen var sådär rikligt fyllda är ett annat plus. Även om det idag medförde att jag vaknade med tidernas huvudvärk. Men det är ändå något bra, det ska kännas att man haft roligt.

Att vi hade roligt kunde även magmusklerna vittna om. Jag vet faktiskt inte när jag senast skrattade så mycket, men fyra timmars konstant fnitter och gapskratt efterlämnade sig minsann en rejäl träningsvärk. Hur kommer det sig att vi inte träffat på varandra tidigare? Det är förundransvärt, sjukan är ju liksom inte särskilt stort. Men ingen av oss kan väl å andra sidan påstå att det är i nyktert tillstånd som vi hängt där. Oavsett är jag jäkligt glad att även hon ploppade sin första unge i juni 2010, så att vi på det sättet fick möjligheten att lära känna varandra.

Tack vare superb service lyckades vi dessutom stanna ute längre än till tio. Man kan inte komma hem innan klockan tio, det är det förbud på oavsett hur trött man är. Då är det bättre att ta det där fjärde glaset vin istället. Men, när man kommer på sig själv med att stå i en rockbar och vråla ”vi SKA på kunglig övernattning, på kunglig övernattning…”, då är det dags att betala och gå hem. Dubbelvikta av skratt… Men du Anna, jag ser fram emot att vråla disneysånger med dig igen efter på tok för många glas vin.

Annonser

One Response to På kunglig övernattning med Anna

  1. Anna says:

    Haha! Jag läste detta först nu och det är egentligen lite bra för då kunde jag återuppleva kvällen igen 😉 Sitter numera och småfnittrar lite varje gång jag ser reklam för Sofia den Första även att dom slutat sända den fenomenalt bra låten om kunglig övernattning. Längtar tills vår nästa dejt. Vem vet, då kanske vi kommer hem EFTER midnatt? Är det ens möjligt…?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: