39 dagar

Om 39 dagar lyfter planet från Köpenhamn som tar oss till London. Ett snabbt byte av plan, och flygbolag för den delen, och vi är ombord för att ta oss direkt till Los Angeles. 39 dagar. Bara lite mer än en månad med andra ord. Satan vad nära det är nu.

Idag meddelade maken mig att han verkligen längtar, att det ska bli riktigt underbart. Jag önskar så innerligt att jag kunde dela hans entusiasm, och på ett sätt så gör jag väl det också. Det ska bli oerhört häftigt att få uppleva Los Angeles och det ska bli alldeles himmelskt att få återse Las Vegas. Inte bara återse det lite snabbt, utan att få vara där riktigt länge och njuta av allt vad det har att erbjuda och mer därtill. Att spendera 2 veckor med de absolut närmsta, att få vara bara jag och Tomas, det är ju lite det som är poängen med det hela. Det kommer att bli hur härligt som helst. Jag ser alltså fördelarna, och jag förstår att det kommer att göra oss gott. Jag förstår att vi kommer att ha det fantastiskt. Det är viktigt att rå om varandra, och det är en möjlighet vi nu verkligen får. Eller har tagit oss helt enkelt.

Det är den här biten med att Molli inte ska med, det är det jag har så förbaskat svårt för. Och ja, jag vet att jag tjatar halvt ihjäl mig och att era öron typ blöder av min klagosång. Men jag kunde inte bry mig mindre. Det är hela tiden det som gör att jag med fasa ser hur dagarna bara rusar fram. 39 dagar. Det är ju typ i övermorgon. Så fort går det. Men jag vet ju, att om jag inte stiger ombord på det där planet så kommer jag att ångra mig resten av livet. En sak är dock säker, hädanefter blir det inga jävla semestrar med omöjliga flygtimmar, förtärande ökenvärme och drinkar från morgon till kväll. Eller okej, vi kommer troligtvis semestra USA flera gånger om framöver – men då kommer hon att vara gammal nog att reda ut 16 timmars flygtid. Och fram till dess så låter sådana där klassiska medelhavsresor jäkligt bra. Allt som inte innebär att spendera tid ifrån varandra låter helt enkelt väldigt bra. Eller, alltså, kanske inte direkt camping. Men ni fattar vad jag menar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: