Sömnlös i Kalmar

Klockan börjar närma sig elva och jag borde verkligen redan sova. Om inte annat åtminstone gå och lägga mig. Det är en sjukt lång dag imorgon, så det där med energi hade säkerligen varit trevligt. Men jag är liksom inte trött, inte det minsta. Vilket är rätt konstigt då jag låg och räknade lamm till typ halv två innan jag somnade ‘igår’. Men, det är såhär det är. Slutet av vårterminen är alltid knökfull och huvudet bebos om möjligt av ännu fler triljoner funderingar, måsten och ‘åh nej, det glömde jag’. Men, bara några veckor kvar och sen är det sommarlov.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: