En fenomenal Mors Dag

Idag har det varit en sådan där typiskt bra dag. Firandet startade redan på morgonen med amerikanska pannkakor och en oerhört vacker gåva. I östra Kongo i staden Bukavu finns Panzisjukhuset, vilket är det bästa sjukhuset i hela Kivuregionen. Genom denna gåva kan en kvinna få föda sitt barn på ett rent sjukhus och under uppsikt av läkare, istället för hemma i hyddan. Genom denna gåva har en familj i Kongo också fått en mamma – och det är ingen dålig gåva. Makalöst vacker tanke och helt klart den bästa gåvan man kan få.

Resten av dagen har bestått av gos och en del bakande. Det där med att göra key lime pue minicupcakes, well, satan så pillrigt! Kan hända att det inte alls blir vad som bjuds på Mollans kalas… Men gott var det utan dess like. Lär bli minst lika gott till kvällskaffet.

Jag firades dessutom av maken med en body milk från Body Shop (love) och en paprikaplanta i finaste krukan ever av Adam och Olivia. För att du är mamman här i hemmet. Sötnosar är dem allihopa! Tänk att få vara i centrum för så mycket kärlek. Önskar bara att min egen mamma kunde ha varit här idag, för hon är den bästa mamman i hela världen! Underbar och älskad.

20130526-184754.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: