KAOS

Det finns sina anledningar till att det är skrikande tyst här på bloggen. Det är den tiden på året. Terminsavslutning har jag hört den kallas, och det är definitivt den mest stressfulla tiden på året. De få stunder man lyckats slita sig från jobbhögen spenderas hellre i sandlådan än framför datorn. Till på köpet fyller fröken 2 år nästa vecka och jag hört att folk tycker om kakor och tårta när det vankas kalas. Att vi samma kväll flyger vår väg till USA underlättar inte riktigt. Här ska det tvättas, packas och organiseras. Checklistorna läses som bibeln dagligen och varje dag prickas minst två saker av från listan. Sådana där saker som är rätt så viktiga som exempelvis en strömadapter och försäkringskort.

Fröken ska ju faktiskt spendera 2 veckor i Skåneland, och det är inte helt klokt hur mycket en sådan liten skit behöver ha med sig för två veckor. Mitt huvud håller på att trilla av. Oddsen är höga för att jag glömmer hälften och istället packar ner helt fel saker, men fördelen är att svärmor har koll ändå. Hon kommer säkert fnissa lite åt mig när hon upptäcker att jag packat för två år i Sibirien och ett halvår på Mallis. Men det är ju svårt att förutsäga vädret liksom. Ett halvt apotek är också bra och vem vet – hon kanske får ont i öronen… Ja, ni fattar. Jag är inte riktigt vid mina sinnes fulla bruk.

Sedan har vi hela den där grejen om att jag ska spendera två veckor utan sötnöten. Jesus. Har inte riktigt kommit överens med den tanken riktigt än. Men det kommer förhoppningsvis. Får vi tro.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: