Vätskepaus

När man promenerar långt behöver man då och då fylla på med vätska. För att hålla motorerna igång så att säga. Sagt och gjort. Vi hittade en supermysig bar som fullständigt skrek paraplydrinkar och fick snabbt ett bord. Menyn lades fram och helt oförberedda fick vi världens chock. Det här är ingen bar, det är något slags organiskt humbojumbo. Naturligtvis kunde vi inte resa oss och gå, det hade varit pinsamt. Så vi beställer. Jesus! Konstiga drycker och något som kallades wheetgrass shot. I kid you not – det var det mest vedervärdiga någonsin och vi skrattade så att tårarna sprutade. Så i slutändan hade det nog varit mindre pinsamt att bara resa sig och gå från första början. För kom igen! Hur kan folk svälja snor, flytande havregrynsgröt och nyklippt gräs och njuta av det? Själv ville jag hellre klippa av mig tungan eller slicka på skitig asfalt. Men ett roligt minne blev det åtminstone. Och till på köpet har vi varit nyttiga för minst ett år framöver, så nu sitter vi på hotellet och äter chips och dricker margaritas.

20130625-192325.jpg

20130625-192337.jpg

20130625-192345.jpg

20130625-192400.jpg

20130625-192407.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: