Santa Monica

Idag har varit en sådan där fenomenal dag, igen. Vi startade dagen med ett dopp i Stilla havet, oj! Vågorna var helt sanslösa och det var allt annat än enkelt att behålla fotfästet. Samtidigt som det var lite läskigt så gav det en sanslös adrenalinkick. Hade det inte varit för att saltet fick ögonen att vilja lämna kroppen hade vi nog badat i flera timmar. Så oerhört roligt att slänga sig bland vågorna.

Efter bad blev det en promenad till Santa Monica, precis lika mysigt som förra gången. Även om det är lite jobbigt att behöva möta och bevittna så många hemlösa och totalt neddrogade personer. Ännu konstigare känns det att på andra sidan gatan se personer i gröna rockar som vill ge en recept på braj. Jag ifrågasätter och motsäger mig deras val av att legalisera det. Helt galet! De bokstavligen hoppar på en som solglasögonförsäljare.

Det ville vi alltså inte shoppa. Istället köpte vi typ halva Santa Monica. Vi har typ gått i affärer halva dagen och det har varit fenomenalt! Så mycket fint, särskilt till Molli. Men barnkläder är alltid finast och roligast att shoppa. Men var lugn, jag spenderade en enorm hacka på Victoria Secret till mig själv. Och det bästa är att den butiken finns i plural i Vegas. Dit vi förövrigt åker imorgon. Sweet! Så, dags för sömn. Första kvällen jag inte somnar innan tio är självklart den då vi faktiskt måste gå upp tidigt.

20130627-012119.jpg

20130627-012233.jpg

20130627-012240.jpg

20130627-012247.jpg

20130627-012255.jpg

20130627-012303.jpg

20130627-012310.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: